Vuosien varrella olemme kouluttaneen monipuolisesti työnhaku- ja urakoulutuksia, yrittäjyyskoulutuksia, asiakaspalvelu- ja markkinointikoulutuksia, työhyvinvointikoulutuksia, tukioppilaskoulutuiksia, ravinto- ja painonhallintavalmennuksia, oman osaamisen markkinointi -koulutuksia, CV- sekä työhakemusvalmennuksia ja ohjauskia. Laadimme myös liiketoiminatasuunnitelmia sekä laatukäsikirjoja yritysten toiveiden mukaan. Etäopiskelu mahdollistaa opintojen tarjoamisen koko maan kattavasti.

Parhaat luennot

Uratakuu

Innovatiivisia opintoja

Haluamme toimia kannustajina ja auttaa asiakkaitamme saavuttamaan haaveensa ja unelmansa. Lähde sinäkin mukaan mielenkiintoiselle matkalle kohti omaa unelmaasi!

 

Opinnot voit suorittaa etäopiskeluna kotoasi. Tilaamalla koulutuksen tai valmennuksen, saat ohjeet sähköpostiisi. Verkkovalmennuksiin voi osallistua tietokoneen välityksellä tai älypuhelimella. Kouluttajamme ovat tavoitettavissasi auttaen ja ohjaten tarpeen mukaan. 

Tietoa meistä

Järjestämme koulutuksia myös tilauksesta. Tilauskoulutuksista voit olla meihin yhteydessä yhteydenottolomakkeella, puhelimitse tai sähköpostitse. Meille voit myös esittää toivomuksia koulutuskokonaisuuksista, yritämme parhaamme mukaan toteuttaa näitä toivottuja koulutuksia.

Tilauskoulutukset ja koulutustoiveet

Opiskele hyvässä hengessä

Olemme saaneet palautetta hyvin koostetuista ja toteutetuista opinnoista. Iloisina voimme myös kertoa, että meidän tapamme toimia hyvällä hengellä auttaen ja ohjaten on saanut paljon hyvää palautetta.