Kouluttajaesittely

 

Minulla on pitkä kokemus kouluttajana ja valmentajana. MInulle on kertynyt kokemusta ja osaamista urani aikana yrittäjyyskoulutuksia tarjoavan yrityksen koulutuspäällikkönä, asiakaspalvelun ja markkinoinnin kouluttajana sekä vastuukouluttajana yrittäjäkoulutuksissa ja -valmennuksissa. Matkan varrella olen ohjannut toista sataa liiketoimintasuunnitelmaa ja auttanut aloittavia yrittäjiä yrityksen perustamisessa. Kallisarvoista oppia yrittäjyydestä, markkinoinnista, asiakashankinnasta ja mainonnasta on tuonut myös kolmentoista vuoden yrittäjyys, johon mahtuu niin kompastumisia kuin onnistumisia.

 

Kouluttajan ja valmentajan työhön hyvät eväät antavat kasvatustieteiden maisterin koulutus ja pedagogiset opinnot. Yrittäjyyteen, asiakaspalveluun ja markkinointiin oman mausteensa tuo kaupallinen koulutukseni. Lisäkoututusta olen hankkinut mm. henkilöstöjohtamisen opinnoilla, ravintovalmentajan ja ravinto-ohjaajan opinnoilla sekä erityispedagogiikan opinnoilla. Lisäoppia olen hankkinut myös lukemalla paljon oman alani kirjallisuutta.

 

Lukeminen ja kirjat ovat kiinnostaneet minua aina ja sitä myöten olen päätynyt myös kirjoittamaan neljä kirjaa, joista löytyy kaksi tietokirjaa, leivontakirja sekä lastenkirja. Nämä kirjat repussani ovat syntyneet koulutukseni, kiinnostukseni ja harrastuksieni pohjalta. Kirjoihini voit tutustua alla olevan painikkeen kautta.

 

 

Kouluttajaesittely

Opiskele hyvässä hengessä

Koulutukseni ovat  saaneet hyvää palautetta hyvin koostetuista ja toteutetuista opinnoista. Iloisena voin myös kertoa, että tapani toimia positiivisessa ja hyvässä hengessä, auttaen ja ohjaten on saanut paljon kiitosta.

 

 

Minna:

 

"Asiantunteva ja osaava kouluttaja.

Näistä opeista innostuneena lähden kehittämään oman yritykseni toimintaa!"

 

 

Anni:

 

"Paljon tuli uutta tietoa. Kannatti lähteä mukaan!

Kiitos hyvästä koulutuksesta!"