Se minkälaisen kuvan yrityksesi antaa työnantajana, vaikuttaa vahvasti yrityksesi imagoon. Rekrytointi toimivaksi on koulutus, jonka avulla yrityksesi saa hyviä vinkkejä helpottamaan rekrytointiprosessin toteuttamista ja sujumista asiakaslähtöisesti.

 

Sisältö:

 

- Minkälainen on hyvä työpaikkailmoitus?

- Miten yrityksemme reagoi hakemuksiin ja yhteydenottoihin?

- Miten löydän joukosta haastateltavat henkilöt parhaiten?

- Minkälainen on hyvä haastattelu ja mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota?

- Miten rekrytoija voi vaikuttaa yrityksestä luotavan mielikuvan rakentamiseen?

 

Workshop -muotoinen koulutus, jossa rakennetaan juuri Teidän yrityksellenne sopiva rekrytointikonsepti.

 

 

 

 

 

 

Rekrytointi toimivaksi

Työhyvinvointivalmennus

Hyvinvoivassa työyhteisössä on mukava työskennellä ja voimavaroja riittää myös työpäivän jälkeen kotiin. Mitä työhyvinvointi on? Mitkä asiat vaikuttavat työhyvinvointiin, miten henkilökohtaista työhyvinvointia voi parantaa ja miten koko työyhteisön hyvinvointi vaikuttaa myös yrityksen tulokseen. Haluaisiko teidän yritys olla loistava työpaikka työskennellä, jossa työntekijät viihtyvät ja jaksavat antaa erinomaisen työpanoksen? Räätälöidään yhdessä yrityksellenne sopiva valmennuspäivä, joka kehittää työhyvinvointia ja on itsessään hauska ja mieleenpainuva yhteinen kehityspäivä.

 

Koulutus voidaan toteuttaa tilaajan tavoitteiden mukaan esihenkilöille tai työyhteisölle. Koulutuksesta saa osallistumistodistuksen. 

 

Workshop -muotoinen valmennus, joka sisältää keskustelua ja ajatusten vaihtoa. Tämän valmennuksen sisältöä voidaan räätälöidä tilaajan toiveiden mukaiseksi. Työhyvinvoinnin valmennuspäivän aikana yrityksenne saa toimivan työhyvinvointikonseptin yrityksellenne. Koulutuspäivän kesto esim. 5 x 45 min.

 

 

 

 

 

 

Koulutukset yrityksille ja yhteisöille

Yrityksille räätälöidyt työhyvinvointikoulutukset

 

Teidän työpaikasta paras työpaikka? Räätälöimme työyhteisöllesi sopivan työhyvinvointikoulutuksia ja workshopeja toiveidenne mukaan.

Esimerkiksi:

Työhyvinvoinnin aamupäivä 1-> Työhyvinvointi, mitä se on ja miten se koetaan -luento + keskustelua + Hyvinvoinnin portaat -luento + keskustelua  + Yksilön hyvinvointi osana jaksamista. Yht 5 h

 

Työhyvinvointi aamupäivä 2-> Meidän yrityksen työhyvinvointis: Mitä työhyvinvointi tarkoittaa meidän yrityksessä? Valmennuspäivän aikana tehdään työhyvinvointisuunnitelma, johon kerätään asioita ja ideoita tilaajayrityksen työhyvinvoinnin ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi.  Yht. 5 h.

 

Pyydä tarjous tai jätä yhteydenottopyyntö teille sopivasta työhyvinvointikokonaisuudesta.